Kajakcertifikatet
Paddla kajak i centrala Stockholm med Sjöstaden Kajak

Kajakcertifikatet


Kajakcertifikatet har designats för att utveckla kompetenta och trygga paddlare. Plattformen byggs upp av ett grundblock med tre moduler och en certifierings-kurs i skärgårdspaddling. Dessutom erbjuder vi specialistkurser inom olika områden.


All utbildnig sker med individuell anpassning för att passa alla kursdeltagare oberoende av förkunskaper och erfarenheter. I samband med att du går kurs hos oss får du ett kursmaterial som är robust inbundet i en vattentålig ringpärm. Pärmarna innehåller samtliga moment från kurserna samt tydligt beskrivna i punktform med färgbilder.


Efter varje kurs i grundblocket rekommender vi att du bedriver egen träning under cirka 10 timmar för att befästa kursinnehållet.


Kvalité och individuell instruktörstid präglar våra kurser och därför är det aldrig mer än 4 deltagare per instruktör under kurserna. Oavsett syfte och mål så är du varmt välkommen att gå kajakkurs hos oss!


Vi erbjuder kurser på svenska eller engelska beroende på önskemål.


Kajakcertifikatet är hamoniserat med Europeiska Paddelpasset (EPP) från vit till grön nivå där du examineras och får Paddelpasset efter avslutad kurs.