Personal
Paddla kajak i centrala Stockholm med Sjöstaden Kajak

Vi som jobbar med Sjöstaden Kajak

Sjöstaden Kajak drivs av en samling entusiaster där ett stort intresse för paddling och frilufsliv är den gemensamma faktorn.

 

Instruktörer

Niclas Drottler
Måns Langert
John Sjöberg

 

Niclas Drottler

Niclas Drottler har ett stort intresse för idrott och ledarskap. Han har varit verksam på både tävlingsnivå och som ledare inom ett flertal olika idrotter genom åren. Paddling har länge varit en hobby som utvecklats successivt. Idag är han en av de som ligger bakom idén och grundandet av Sjöstaden Kajak. Niclas jobbar till vardags som skeppsbyggnadsingenjör. Licenserad enligt Nordisk Instruktörslicens för Havspaddling.

 

Måns Langert

Måns Langert har paddlat kajak till och från under 25 års tid, mest till under de senaste åren då det också blivit en hel del paddling vintertid. Är svag för "Grönländsk" paddling och har byggt en kajak av typen Skin-on-Frame och ett antal grönlandspaddlar. Paddlar gärna i Stockholms ytterskärgård och en dröm är förstås att någon gång paddla på Grönland. Måns skriver regelbundet i tidningen Paddling och har även medverkat i den amerikanska tidningen Sea Kayaker. Utbildad instruktör enligt BCU level 3* Sea Kayak.

 

 

John Sjöberg

John Sjöberg är uppväxt i Stockholms skärgård med båtar och hav som sin stora hobby. Han har jobbat som yrkesofficer under 14 år, bl. a. som instruktör i paddling och fallskärmstjänst. Idag driver han ett HR-företag med fokus på ledarskap och teamutveckling där friluftsliv och paddling är en del av hans koncept. Utbildad instruktör enligt BCU level 3* Sea Kayak.

 

Uthyrningen

All rights reserved Sjöstaden kajak 2011